×

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στηρίζει το πρόγραμμα «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, από την κακοποίηση ζώων στην ενδοοικογενειακή βία»

11.11.2015

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στηρίζει το πολύ σημαντικό πρόγραμμα μετεκπαίδευσης των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο είναι επικεντρωμένο στην προστασία των παιδιών και των ζώων. Πρόκειται για ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που γίνεται με τη συνεργασία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Los Angeles (LAPD), τη Γενική Εισαγγελία της Πολιτείας της Virginia (Virginia Attorney General’ s Office) και του Ιδρύματος Voice For The Animals (VFTA), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

 

Για τις Διωκτικές Αρχές των ΗΠΑ, η διερεύνηση και η δίωξη των εγκλημάτων κατά των ζώων είναι κλειδί για την καταπολέμηση της παιδικής κακοποίησης – συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία των ζώων και στην καταστολή των εγκλημάτων για τα οποία η κακοποίηση ζώων λειτουργεί ως σηματοδότης. Στην Ελλάδα τα περιστατικά κακοποίησης ζώων είναι συχνά και βίαια και τα περιστατικά παιδικής κακοποίησης σε διαρκή αύξηση. Έτσι, μέσω αυτού του Προγράμματος τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας θα αποκτήσουν γνώση στο χειρισμό των περιστατικών παιδικής κακοποίησης και κακοποίησης ζώων (αναγνώριση, διερεύνηση, συλλογή στοιχείων και δίωξη).

instagram-icon

Μπείτε στον κόσμο μας

@zagoriwaterofficial