×

Το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό

28.02.2021

Οι Έλληνες καταναλωτές βράβευσαν την καινοτομία του ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα αναδεικνύοντάς το ως «Προϊόν της Χρονιάς 2021» στην κατηγορία Ανθρακούχο Νερό. Τα πιο καινοτόμα προϊόντα και οι υπηρεσίες της εγχώριας αγοράς αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου και καταξιωμένου θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», τον οποίο αντιπροσωπεύει από το 2018 στην Ελλάδα και την Κύπρο η Direction Βusiness Network. Η σημαντική αυτή διάκριση βασίστηκε στην ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα της IRI Ελλάς, σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα εστιάζοντας στην καινοτομία.

Οι καταναλωτές, επιβράβευσαν την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία του ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα το οποίο τοποθετήθηκε στην ελληνική αγορά το καλοκαίρι του 2019 κερδίζοντας πολύ γρήγορα μια θέση στις καθημερινές επιλογές των καταναλωτών. Η σύσταση του ΖΑΓΟΡΙ Sparkling συνδυάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ, με τη φρεσκάδα και τα φυσικό αρώματα του λεμονιού και του πράσινου μήλου, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, τεχνητών γλυκαντικών, συντηρητικών, βελτιωτικών γεύσης και με πλήρη απουσία θερμίδων.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, Περικλής Κατριβάνος δήλωσε για την κορυφαία αυτή διάκριση «είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε να καινοτομήσουμε, φέρνοντας στην αγορά μία πρωτοποριακή πρόταση, που ικανοποίησε πλήρως τις ανάγκες του κοινού, όπως φάνηκε από τις ψήφους των καταναλωτών.
Ο διεθνής θεσμός «Προϊόν της Χρονιάς» με το κύρος του, τις αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες και τη μεγάλη συμμετοχή των καταναλωτών, προσθέτει αξία στη διάκριση αυτή και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα, υψηλής ποιότητας που διευρύνουν τις επιλογές των καταναλωτών μας, και εξελίσσουν το όραμα της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ για την κατηγορία: «Δημιουργώντας Αξία».

instagram-icon

Enter our world

@zagoriwaterofficial