Διακρίσεις

Διακρίσεις

Διακρίσεις

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. έχει λάβει πολλές και σημαντικές διακρίσεις μέχρι σήμερα, για τη φιλοσοφία, το κοινωνικό της έργο, την προσφορά της στην τοπική κοινωνία καθώς και για την επιχειρηματική της ηθική και τη συνεχή στήριξη στην οικονομία της χώρας. Αντίστοιχες βραβεύσεις έχει λάβει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ για την επικοινωνία, τη θέση του στην αγορά, τη συσκευασία του, την προσφορά του στους καταναλωτές.

Οι διακρίσεις ήρθαν σταδιακά στην ιστορία της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για να επιβεβαιώσουν και να αναδείξουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Οι πιο σημαντικές διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρεία ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη:

2019

- GROWTH AWARDS – ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ συνδυάζοντας τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργανώθηκαν από τη Eurobank και την Grant Thornton.

- GREECE’S CORPORATE SUPERBRANDS 2018-2019
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, αναδείχθηκε ως το πλέον αναγνωρίσιμο σήμα στον κλάδο του, καθώς βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη φορά ως η Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία για το 2018-2019, στην κατηγορία Μη Αλκοολούχα Ποτά.

- RETAIL BUSINESS AWARDS/ SUPPLIER’S BRAND SOCIAL MEDIA CAMPAIGN – ΧΡΥΣΟ
Χρυσό βραβείο στα Retail Business Awards, για τη διαφημιστική social media καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, Το δικό μου αύριο»

- RETAIL BUSINESS AWARDS/ SUPPLIER’S CSR CAMPAIGN – ΧΡΥΣΟ
Χρυσό βραβείο στα Retail Business Awards για την εταιρική υπευθυνότητα της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, μέσω της υλοποίησης του Προγράμματος «Υιοθεσίας» και στήριξης των άπορων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

- RETAIL BUSINESS AWARDS/ SUPPLIER’S BRAND CAMPAIGN – ΧΑΛΚΙΝΟ
Χάλκινο βραβείο στα Retail Business Awards, για τη διαφημιστική καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, Το δικό μου αύριο»

- ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Για 9η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, διακρίθηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2019, στο πλαίσιο της ομώνυμης ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας.

- MADE IN GREECE 2019
Χρυσό βραβείο Επωνύμου Καταναλωτικού Προϊόντος για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ από την Ελληνική Ακαδημία Marketing (ΕΛΑΜ).

- TRUE LEADERS
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, διακρίθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων την Ελλάδα, με βάση τις επιδόσεις του οικονομικού έτους 2017, λαμβάνοντας τη σημαντική διάκριση «True Leader» της ελληνικής οικονομίας.

2018

- ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Για 8η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, διακρίθηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο της ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2018».

- ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS 2018
Χάλκινο βραβείο για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ στo θεσμό των ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ BRANDS

- TRUE LEADERS
Για 5η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ λαμβάνει τη σημαντική διάκριση «True Leader» της ελληνικής οικονομίας, αναδεικνύοντας τη δυναμική της υγιούς επιχειρηματικότητας.

- SOCIAL MEDIA AWARD 2018
Ασημένιο βραβείο στα Social Media Awards, στην κατηγορία “Best Use of Social Media (Consumer Brand / per Industry), για την καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, Το δικό μου αύριο»

2017

- True Leaders 2017
Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διακρίθηκε ως ένας από τους «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group, όπου επιβραβεύει τις επιχειρήσεις και τους ομίλους-ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα

- Made in Greece Awards 2017
Για 1η φορά η εταιρία λαμβάνει τον τιμητικό έπαινο για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, στην κατηγορία του "ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ" από την Ελληνική Ακαδημία Marketing (ΕΛΑΜ).

- Greek Exports Awards 2017
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ απέσπασε τρία χρυσά βραβεία στα Greek Exports Awards 2017 και πιο συγκεκριμένα, χρυσό βραβείο στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού “Top Greek Export Company”, χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Top Industrial Export Company” και χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Top Branded Export Product”. Τα βραβεία αυτά είναι η απόλυτη επιβράβευση της εταιρίας στον έντονο εξαγωγικό της προσανατολισμό.

- Diamonds - The Most Admired Enterprises 2017
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία μας λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2017”

- Corporate Superbrand 2016

Για 1η φορά η εταιρεία μας διακρίνεται ως “Corporate Superbrand 2016”, στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις της χώρας, κατατάσσοντας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ» ως το αγαπημένο brand των καταναλωτών.

- CREATIVE GREECE 2017
Για ακόμη μία χρονιά, η εταιρεία μας βραβεύτηκε ως μία από τις πιο εξωστρεφείς παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας, με τη διάκριση επιχειρηματικής αριστείας “CREATIVE GREECE 2017”.

- Annual Sustainability Summit
Για 1η φορά η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., στο πλαίσιο του 2ου Annual Sustainability Summit, διακρίθηκε για την εταιρική της υπευθυνότητα και την πρόσφορά της στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, από το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου και το Κέντρο Αειφορίας (CSE) .

2016

- Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία μας λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2016”.

- Βραβείο Κοινού στα Ermis Awards, για την ταινία «Η Πτήση» της καμπάνιας «ΖΑΓΟΡΙ, το καλό το έχεις μέσα σου».

- Ermis Silver Award στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη/Χορηγίες/ Πολιτισμός/Εκπαίδευση/Αθλητισμός για την καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, το καλό το έχεις μέσα σου».

2015

- H ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. διακρίθηκε για τις εξαγωγικές της επιδόσεις με το βραβείο "Active Business Awards 2015".

- Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2015”.

- Η εταιρεία μας διακρίθηκε για 2η φορά ως ένας από τους «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group, όπου επιβραβεύει τις επιχειρήσεις και τους ομίλους-ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

- Η χορηγία που πραγματοποιεί το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ» σε συνεργασία με τη North Face και τη Fifth Element, με τίτλο “North Face Zagori Mountain Running” έλαβε Ασημένια Διάκριση στα Tourism Awards 2015.

- Το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας «ΖΑΓΟΡΙ, το καλό το έχεις μέσα σου» διακρίθηκε στο διεθνές φεστιβάλ 22nd Golden Drum.

- Το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας «ΖΑΓΟΡΙ, το καλό το έχεις μέσα σου» έλαβε την Ασημένια Διάκριση στο διεθνές φεστιβάλ δημιουργικότητας, Epica Awards 2015.

- Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) βράβευσε τη ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την εταιρική κοινωνική της ευθύνη.

- Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ» διακρίθηκε στα TOP BRANDS 2015 λαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις μάρκες εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού, με βάση τα στοιχεία πωλήσεων IRI για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που πωλούνται στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

2014

- Για 3η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία μας λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2014”.

- Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. διακρίθηκε ως ένας από τους «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group, όπου επιβραβεύει τις επιχειρήσεις και τους ομίλους-ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

- Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) απένειμε στην εταιρεία μας τη σημαντική διάκριση «Αριστεία – Μεσαία Επιχείρηση» για τη σταθερή της ανάπτυξη, την καινοτομική επιχειρηματικότητα, την επένδυση στην εξωστρέφεια και το κοινωνικό της έργο, τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές περιβάλλον.

- Το «ΖΑΓΟΡΙ» μας διακρίθηκε στα TOP BRANDS 2014 λαμβάνοντας την 1 η θέση ανάμεσα στις μάρκες εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού, με βάση τα στοιχεία πωλήσεων IRI, για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που πωλούνται στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

- Η επίσημη σελίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΖΑΓΟΡΙ» στο Facebook έλαβε Gold Award στο διαγωνισμό Social Media Awards.

- Το τηλεοπτικό σποτ με θέμα «Βάλτο ΖΑΓΟΡΙ μου» έλαβε τη διάκριση Bronze, στα Ermis Awards.

2013

- Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2013”.

- Η εταιρεία μας διακρίθηκε ως ένας από τους «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group, όπου επιβραβεύει τις επιχειρήσεις και τους ομίλους-ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

- Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ» διακρίθηκε στα TOP BRANDS 2013 λαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις μάρκες εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού, με βάση τα στοιχεία πωλήσεων IRI, για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που πωλούνται στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

2012

- Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2012”.

2011

- Η εταιρεία μας εντάχθηκε και πάλι στις «Strongest Companies in Greece»* της ICAP Group.

- Διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2011”. Η εταιρεία μας συμπεριλήφθηκε στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες βιομηχανικές επιχειρήσεις την περίοδο της κρίσης, που παρουσιάζονται στον ετήσιο Επιχειρηματικό Οδηγό “Diamonds 2011”, της STAT BANK. Η επιλογή πραγματοποιήθηκε μεταξύ των 3.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας, βάσει 10 οικονομικών δεικτών, που ορίστηκαν ως κριτήρια πιστοποίησης της αξιοπιστίας και της υγιούς τους πορείας.

2010

- Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. εντάχθηκε στις «Strongest Companies in Greece» της ICAP Group, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών, επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική της ικανότητα είναι πραγματικά υψηλή.

*Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

2009

- ΕΠΑΙΝΟΣ για τη ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., από την Εστία Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής για την ευγενική προσφορά της στο δύσκολο έργο του φορέα.

- Ασημένιο βραβείο στα Ermis Awards για το διαφημιστικό spot «HEROES».

- Η διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Ήρωες» βρέθηκε στη λίστα των φιναλίστ του διεθνούς διαγωνισμού EACA Care Awards, όπου συμμετέχουν εταιρείες από όλο τον κόσμο, βάσει της κοινωνικής τους συνεισφοράς.

2008

- Η εταιρεία μας κατέλαβε την 5η θέση στο κοινωνικό βαρόμετρο A.S.B.I., σύμφωνα με το οποίο οι πολίτες αναγνωρίζουν τις κοινωνικά υπεύθυνα εταιρείες που ξεχώρισαν στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

- Η τηλεοπτική καμπάνια της εταιρείας με τίτλο «Στην Κένυα διψάνε» ψηφίστηκε ως η «Καμπάνια της Χρονιάς» στο www.epikoinoniakoi.blogspot.gr.

- Δεύτερο βραβείο στα EFFIE AWARDS για τη διαφημιστική καμπάνια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΖΑΓΟΡΙ», με τίτλο «Παροχή πόσιμου νερού στην περιοχή Γιουσίγκου της Κένυα».

- Για 2η χρονιά, το Πρώτο βραβείο στα FAMOUS BRANDS, στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό».

- Για 3η χρονιά, το Πρώτο βραβείο στα FAMOUS BRANDS, στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό».

2007

- Πρώτο βραβείο στα FAMOUS BRANDS, στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό».

- Ασημένιο βραβείο στα Ermis Awards για το έργο με τίτλο «ΔΙΨΑ».

2006

- Αργυρό βραβείο στα EFFIE AWARDS για τη διαφημιστική καμπάνια του μεταλλικού νερού "ΖΑΓΟΡΙ", με τίτλο «Ζαγοράκης».

2005

- Διάκριση της συσκευασίας PET 1lt, στον διεθνή διαγωνισμό “Βottlewaterworld design awards”.

2005

- Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ», διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία 10 προϊόντα που ξεχώρισαν στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.

Διακρίσεις

Διακρίσεις

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. έχει λάβει πολλές και σημαντικές διακρίσεις μέχρι σήμερα, για τη φιλοσοφία, το κοινωνικό της έργο, την προσφορά της στην τοπική κοινωνία καθώς και για την επιχειρηματική της ηθική και τη συνεχή στήριξη στην οικονομία της χώρας. Αντίστοιχες βραβεύσεις έχει λάβει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ για την επικοινωνία, τη θέση του στην αγορά, τη συσκευασία του, την προσφορά του στους καταναλωτές.

Οι διακρίσεις ήρθαν σταδιακά στην ιστορία της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για να επιβεβαιώσουν και να αναδείξουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Οι πιο σημαντικές διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρεία ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη:

2019

- GROWTH AWARDS – ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ συνδυάζοντας τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργανώθηκαν από τη Eurobank και την Grant Thornton.

- GREECE’S CORPORATE SUPERBRANDS 2018-2019
Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, αναδείχθηκε ως το πλέον αναγνωρίσιμο σήμα στον κλάδο του, καθώς βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη φορά ως η Κορυφαία Εταιρική Επωνυμία για το 2018-2019, στην κατηγορία Μη Αλκοολούχα Ποτά.

- RETAIL BUSINESS AWARDS/ SUPPLIER’S BRAND SOCIAL MEDIA CAMPAIGN – ΧΡΥΣΟ
Χρυσό βραβείο στα Retail Business Awards, για τη διαφημιστική social media καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, Το δικό μου αύριο»

- RETAIL BUSINESS AWARDS/ SUPPLIER’S CSR CAMPAIGN – ΧΡΥΣΟ
Χρυσό βραβείο στα Retail Business Awards για την εταιρική υπευθυνότητα της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, μέσω της υλοποίησης του Προγράμματος «Υιοθεσίας» και στήριξης των άπορων παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.

- RETAIL BUSINESS AWARDS/ SUPPLIER’S BRAND CAMPAIGN – ΧΑΛΚΙΝΟ
Χάλκινο βραβείο στα Retail Business Awards, για τη διαφημιστική καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, Το δικό μου αύριο»

- ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Για 9η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, διακρίθηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2019, στο πλαίσιο της ομώνυμης ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας.

- MADE IN GREECE 2019
Χρυσό βραβείο Επωνύμου Καταναλωτικού Προϊόντος για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ από την Ελληνική Ακαδημία Marketing (ΕΛΑΜ).

- TRUE LEADERS
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, διακρίθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων την Ελλάδα, με βάση τις επιδόσεις του οικονομικού έτους 2017, λαμβάνοντας τη σημαντική διάκριση «True Leader» της ελληνικής οικονομίας.

2018

- ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Για 8η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, διακρίθηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο της ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2018».

- ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS 2018
Χάλκινο βραβείο για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ στo θεσμό των ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ BRANDS

- TRUE LEADERS
Για 5η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ λαμβάνει τη σημαντική διάκριση «True Leader» της ελληνικής οικονομίας, αναδεικνύοντας τη δυναμική της υγιούς επιχειρηματικότητας.

- SOCIAL MEDIA AWARD 2018
Ασημένιο βραβείο στα Social Media Awards, στην κατηγορία “Best Use of Social Media (Consumer Brand / per Industry), για την καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, Το δικό μου αύριο»

2017

- True Leaders 2017
Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διακρίθηκε ως ένας από τους «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group, όπου επιβραβεύει τις επιχειρήσεις και τους ομίλους-ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα

- Made in Greece Awards 2017
Για 1η φορά η εταιρία λαμβάνει τον τιμητικό έπαινο για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, στην κατηγορία του "ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ" από την Ελληνική Ακαδημία Marketing (ΕΛΑΜ).

- Greek Exports Awards 2017
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ απέσπασε τρία χρυσά βραβεία στα Greek Exports Awards 2017 και πιο συγκεκριμένα, χρυσό βραβείο στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού “Top Greek Export Company”, χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Top Industrial Export Company” και χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Top Branded Export Product”. Τα βραβεία αυτά είναι η απόλυτη επιβράβευση της εταιρίας στον έντονο εξαγωγικό της προσανατολισμό.

- Diamonds - The Most Admired Enterprises 2017
Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία μας λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2017”

- Corporate Superbrand 2016

Για 1η φορά η εταιρεία μας διακρίνεται ως “Corporate Superbrand 2016”, στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις της χώρας, κατατάσσοντας το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ» ως το αγαπημένο brand των καταναλωτών.

- CREATIVE GREECE 2017
Για ακόμη μία χρονιά, η εταιρεία μας βραβεύτηκε ως μία από τις πιο εξωστρεφείς παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας, με τη διάκριση επιχειρηματικής αριστείας “CREATIVE GREECE 2017”.

- Annual Sustainability Summit
Για 1η φορά η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., στο πλαίσιο του 2ου Annual Sustainability Summit, διακρίθηκε για την εταιρική της υπευθυνότητα και την πρόσφορά της στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, από το MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου και το Κέντρο Αειφορίας (CSE) .

2016

- Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία μας λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2016”.

- Βραβείο Κοινού στα Ermis Awards, για την ταινία «Η Πτήση» της καμπάνιας «ΖΑΓΟΡΙ, το καλό το έχεις μέσα σου».

- Ermis Silver Award στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη/Χορηγίες/ Πολιτισμός/Εκπαίδευση/Αθλητισμός για την καμπάνια «ΖΑΓΟΡΙ, το καλό το έχεις μέσα σου».

2015

- H ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. διακρίθηκε για τις εξαγωγικές της επιδόσεις με το βραβείο "Active Business Awards 2015".

- Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2015”.

- Η εταιρεία μας διακρίθηκε για 2η φορά ως ένας από τους «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group, όπου επιβραβεύει τις επιχειρήσεις και τους ομίλους-ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

- Η χορηγία που πραγματοποιεί το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ» σε συνεργασία με τη North Face και τη Fifth Element, με τίτλο “North Face Zagori Mountain Running” έλαβε Ασημένια Διάκριση στα Tourism Awards 2015.

- Το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας «ΖΑΓΟΡΙ, το καλό το έχεις μέσα σου» διακρίθηκε στο διεθνές φεστιβάλ 22nd Golden Drum.

- Το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας «ΖΑΓΟΡΙ, το καλό το έχεις μέσα σου» έλαβε την Ασημένια Διάκριση στο διεθνές φεστιβάλ δημιουργικότητας, Epica Awards 2015.

- Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) βράβευσε τη ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την εταιρική κοινωνική της ευθύνη.

- Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ» διακρίθηκε στα TOP BRANDS 2015 λαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις μάρκες εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού, με βάση τα στοιχεία πωλήσεων IRI για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που πωλούνται στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

2014

- Για 3η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία μας λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2014”.

- Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. διακρίθηκε ως ένας από τους «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group, όπου επιβραβεύει τις επιχειρήσεις και τους ομίλους-ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

- Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) απένειμε στην εταιρεία μας τη σημαντική διάκριση «Αριστεία – Μεσαία Επιχείρηση» για τη σταθερή της ανάπτυξη, την καινοτομική επιχειρηματικότητα, την επένδυση στην εξωστρέφεια και το κοινωνικό της έργο, τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές περιβάλλον.

- Το «ΖΑΓΟΡΙ» μας διακρίθηκε στα TOP BRANDS 2014 λαμβάνοντας την 1 η θέση ανάμεσα στις μάρκες εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού, με βάση τα στοιχεία πωλήσεων IRI, για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που πωλούνται στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

- Η επίσημη σελίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΖΑΓΟΡΙ» στο Facebook έλαβε Gold Award στο διαγωνισμό Social Media Awards.

- Το τηλεοπτικό σποτ με θέμα «Βάλτο ΖΑΓΟΡΙ μου» έλαβε τη διάκριση Bronze, στα Ermis Awards.

2013

- Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2013”.

- Η εταιρεία μας διακρίθηκε ως ένας από τους «True Leaders» της Ελληνικής Οικονομίας, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group, όπου επιβραβεύει τις επιχειρήσεις και τους ομίλους-ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

- Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ» διακρίθηκε στα TOP BRANDS 2013 λαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στις μάρκες εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού, με βάση τα στοιχεία πωλήσεων IRI, για τα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που πωλούνται στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

2012

- Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. λαμβάνει τη διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2012”.

2011

- Η εταιρεία μας εντάχθηκε και πάλι στις «Strongest Companies in Greece»* της ICAP Group.

- Διάκριση “Diamonds - The Most Admired Enterprises 2011”. Η εταιρεία μας συμπεριλήφθηκε στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες βιομηχανικές επιχειρήσεις την περίοδο της κρίσης, που παρουσιάζονται στον ετήσιο Επιχειρηματικό Οδηγό “Diamonds 2011”, της STAT BANK. Η επιλογή πραγματοποιήθηκε μεταξύ των 3.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας, βάσει 10 οικονομικών δεικτών, που ορίστηκαν ως κριτήρια πιστοποίησης της αξιοπιστίας και της υγιούς τους πορείας.

2010

- Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. εντάχθηκε στις «Strongest Companies in Greece» της ICAP Group, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών, επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική της ικανότητα είναι πραγματικά υψηλή.

*Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

2009

- ΕΠΑΙΝΟΣ για τη ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., από την Εστία Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής για την ευγενική προσφορά της στο δύσκολο έργο του φορέα.

- Ασημένιο βραβείο στα Ermis Awards για το διαφημιστικό spot «HEROES».

- Η διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Ήρωες» βρέθηκε στη λίστα των φιναλίστ του διεθνούς διαγωνισμού EACA Care Awards, όπου συμμετέχουν εταιρείες από όλο τον κόσμο, βάσει της κοινωνικής τους συνεισφοράς.

2008

- Η εταιρεία μας κατέλαβε την 5η θέση στο κοινωνικό βαρόμετρο A.S.B.I., σύμφωνα με το οποίο οι πολίτες αναγνωρίζουν τις κοινωνικά υπεύθυνα εταιρείες που ξεχώρισαν στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

- Η τηλεοπτική καμπάνια της εταιρείας με τίτλο «Στην Κένυα διψάνε» ψηφίστηκε ως η «Καμπάνια της Χρονιάς» στο www.epikoinoniakoi.blogspot.gr.

- Δεύτερο βραβείο στα EFFIE AWARDS για τη διαφημιστική καμπάνια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «ΖΑΓΟΡΙ», με τίτλο «Παροχή πόσιμου νερού στην περιοχή Γιουσίγκου της Κένυα».

- Για 2η χρονιά, το Πρώτο βραβείο στα FAMOUS BRANDS, στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό».

- Για 3η χρονιά, το Πρώτο βραβείο στα FAMOUS BRANDS, στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό».

2007

- Πρώτο βραβείο στα FAMOUS BRANDS, στην κατηγορία «Εμφιαλωμένο Νερό».

- Ασημένιο βραβείο στα Ermis Awards για το έργο με τίτλο «ΔΙΨΑ».

2006

- Αργυρό βραβείο στα EFFIE AWARDS για τη διαφημιστική καμπάνια του μεταλλικού νερού "ΖΑΓΟΡΙ", με τίτλο «Ζαγοράκης».

2005

- Διάκριση της συσκευασίας PET 1lt, στον διεθνή διαγωνισμό “Βottlewaterworld design awards”.

2005

- Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ», διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία 10 προϊόντα που ξεχώρισαν στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.