×

ΖΑΓΟΡΙ: Μεγάλος Χορηγός στο ZAGORI Mountain Running 2022

31.07.2022

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στήριξε για άλλη μία χρονιά τον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος ZAGORI Mountain Running ως σταθερός υποστηρικτής και μεγάλος χορηγός του αθλητικού αγώνα, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Ο κορυφαίος αγώνας ορεινού τρεξίματος πραγματοποιείται κάθε Ιούλιο, στον Τόπο πίσω από το Βουνό, τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια.

Φέτος, για 11η χρονιά, η μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος πραγματοποιήθηκε  από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου, όπου συμμετείχαν πάνω από 2.500 Έλληνες και ξένοι αθλητές από 36 χώρες, από τις 5 ηπείρους. Το ZAGORI Mountain Running προσέφερε και φέτος αγωνιστική ποικιλία σε αθλητές και φίλους του αθλητισμού στη φύση, με TeRA 80km, Marathon+ 44km, Half Marathon 21km, Entry Race 10km και Zagoraki Race 1km, ενώ ο παιδικός 1km είναι ο αγώνας που φέρνει τους μικρούς μας φίλους σε επαφή με το τρέξιμο στη φύση και τις αξίες του αθλητισμού. Παράλληλα, φιλοξενήθηκαν και φέτος ευχάριστες και διαφορετικές outdoor εμπειρίες όπως o Τοίχος Αναρρίχησης για τους μικρούς φίλους και Via Ferrata στην Κόνιτσα Powered by The North Face.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, προσέφερε στους αθλητές, τους εθελοντές και τους επισκέπτες του 3ημέρου, την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση, με δροσερό φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ σε φιάλες GO GREEN από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό, 100% ανακυκλώσιμες. Επιπλέον, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ τοποθετήθηκε για το διήμερο των αγώνων στο Τσεπέλοβο, το μοναδικό παγκοσμίως και ενεργειακά αυτόνομο «Φωτοβολταϊκό Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης». Στο σημείο, αθλητές κι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακυκλώσουν πάνω από 2.500 συσκευασίες από αλουμίνιο και πλαστικό οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του αθλητικού τριημέρου, συνεισφέροντας όλοι στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μέσω της διαδικασίας της ανακύκλωσης.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ έδωσαν το «παρών» και στις απονομές, αφού ο κ. Γιάννης Χήτος, Πρόεδρος Δ.Σ. Green Cola και Αντιπρόεδρος της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, απένειμε το βραβείο στον Κωνσταντίνο Πανταζή (Kourkourikis Training Group), τον νικητή του πολύ γρήγορου αγώνα Entry Race 10km, ο οποίος αποτελεί τον ιδανικό αγώνα για μια πρώτη γνωριμία με το ορεινό τρέξιμο.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι υπερήφανος υποστηρικτής του ZAGORI Mountain Running, γιατί προάγει τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο και ηλικία, προβάλλοντας τη μοναδική ομορφιά των Ζαγοροχωρίων από όπου προέρχεται το ΖΑΓΟΡΙ και παράλληλα συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της Ηπείρου.

instagram-icon

Μπείτε στον κόσμο μας

@zagoriwaterofficial