×

Συχνές ερωτήσεις

Που είναι οι πηγές του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ;

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ διαθέτει δύο ιδιόκτητες αναγνωρισμένες πηγές φυσικού μεταλλικού νερού, στους πρόποδες του ορεινού όγκου των Ζαγοροχωρίων.

Πως γίνεται η εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ;

Η εμφιάλωσή πραγματοποιείται κατευθείαν από υπόγεια πηγή. Το νερό ταξιδεύει μέσω των υπόγειων πετρωμάτων των βουνών της Βόρειας Πίνδου στην περιοχή των Ζαγοροχωρίων και εμφιαλώνεται χωρίς παρουσία ανθρώπινου παράγοντα ή επαφή με τον αέρα.Κάθε φιάλη παράγεται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και περιέχει το αγνό προϊόν της φύσης, χωρίς καμία επεξεργασία ή πρόσθετα.

Ποιο είναι το pH του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ;

Το pH του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ είναι 7,8.

Από πού προέρχεται το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ;

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ φτάνει σε εσάς ακριβώς , όπως το δημιούργησε η φύση στα βουνά των Ζαγοροχωριών, μια περιοχή που προστατεύεται από την UNESCO. Περιέχει τα μεταλλικά στοιχεία και τα ιχνοστοιχεία της φύσης ενώ παράλληλα έχει εξαιρετικά χαμηλές συγκεντρώσεις σε Νιτρικά και Νιτρώδη.

Οι φιάλες ΖΑΓΟΡΙ είναι ανακυκλώσιμες;

Όλες οι φιάλες, οι ετικέτες, τα καπάκια του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ είναι 100% ανακυκλώσιμα. Ανακυκλώνοντας τις φιάλες και όλα τα υλικά συσκευασίας ΖΑΓΟΡΙ, συμβάλλετε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην στήριξη της κυκλικής οικονομίας.

Ποιες φιάλες ΖΑΓΟΡΙ περιέχουν ανακυκλωμένο υλικό (r – PET);

Όλες οι φιάλες της σειράς ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN και όλες οι φιάλες της σειράς ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN Sparkling είναι φτιαγμένες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό. Το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN, είναι το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο νερό σε φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικό και αποτελεί την πιο πρόσφατη καινοτομία μας στο κομμάτι της βιώσιμης συσκευασίας και της κυκλικής οικονομίας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί την αρχή της δέσμευσης μας για τη συνεχή μείωση χρήσης νέου πλαστικού στο σύνολο των προϊόντων ΖΑΓΟΡΙ. Μάθετε περισσότερα για την GO GREEN φιλοσοφία εδώ.

Από πού μπορώ να προμηθευτώ το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ;

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας πανελλαδικά σε όλα τα σημεία πώλησης νερού, όπως supermarkets, περίπτερα, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία κ.α. Επίσης, το φυσικό μεταλλικό νερό ταξιδεύει σε περισσότερες από 26 χώρες παγκοσμίως.

Πόσο νερό περιέχουν οι φιάλες φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ;

Η ποσότητα του νερού που περιέχουν οι φιάλες ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της κάθε συσκευασίας. Προσφέρουμε φιάλες PET σε ποικίλα μεγέθη: 330mL, 500mL, 750mL, 1000mL, 1.5L αλλά και 5L. Η γκάμα των γυάλινων μπουκαλιών μας διατίθεται σε έξι μεγέθη: 250 mL, 330mL, 500mL, 750mL και 1L.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ διατίθεται σε φιάλες κατάλληλες για ψύκτες νερού;

To φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ δεν διατίθεται σε φιάλες, κατάλληλες για ψύκτες νερού. Η μεγαλύτερη φιάλη του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ είναι 5L.

Θα ήθελα να συνεργαστώ με το ΖΑΓΟΡΙ. Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ;

Ευχαριστούμε που επιλέγετε το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ για μια δυνητική συνεργασία. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από τα στοιχεία επικοινωνίας info@zagoriwater.gr, 2102463313 ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Θα ήθελα να αιτηθώ μια χορηγία ή δωρεά από το ΖΑΓΟΡΙ. Σε ποιον μπορώ να απευθυνθώ;

Ευχαριστούμε που επιλέγετε το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ για μια δυνητική συνεργασία. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από τα στοιχεία επικοινωνίας info@zagoriwater.gr, ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε απορίες ή διψάτε για περισσότερη γνώση, ελάτε σε επαφή μαζί μας μέσω email, τηλεφώνου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Επικοινωνία