×

ΖΑΓΟΡΙ: Επίσημος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ

29.08.2022

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στηρίζει έμπρακτα την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ! Την ομάδα που μας κάνει υπερήφανους με κάθε της εμφάνιση για το πάθος και το ήθος των αθλητών της! Την ομάδα που αποδεικνύει ότι εμείς οι Έλληνες το καλό το ‘χουμε μέσα μας!
Ως επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης , το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι κοντά στην Εθνική Oμάδα σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει και φυσικά στο Ευρωμπάσκετ 2022.

Διαχρονικά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει τον αθλητισμό ενεργά, ιδιαίτερα από τις μικρές ηλικίες, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της Εθνικής Ομάδας, ώστε να ενισχύσει τους αθλητές τόσο σωματικά στην προσπάθειά τους να στεφθούν νικητές, αλλά και ηθικά.

Φυσικότητα, αγνότητα και ποιότητα είναι οι βασικές αξίες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ και γι’ αυτό είναι το αγαπημένο των Ελλήνων καταναλωτών. Επιπλέον όμως, το ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει πάντοτε ενέργειες και δράσεις, ανθρώπους και ομάδες που αγωνίζονται κάθε φορά για το καλό, για έναν ανώτερο σκοπό και υπηρετούν αξίες όπως το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθε…γιατί το καλό το ‘χουμε μέσα μας!

instagram-icon

Μπείτε στον κόσμο μας

@zagoriwaterofficial