×

ΖΑΓΟΡΙ: σταθερός συνοδοιπόρος του Greece Race for the Cure®

02.10.2022

Τo Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ ήταν για έβδομη συνεχόμενη χρονιά υποστηρικτής του Greece Race for the Cure®, του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος με κοινωνικό σκοπό, που γίνεται κάθε χρόνο με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Η συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη γιορτή κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού, το Greece Race for the Cure®ήταν μεγάλη και συγκινητική, με άντρες, γυναίκες και παιδιά να φτάνουν τους 31.600 δρομείς και περιπατητές, δίνοντας το παρών και τη στήριξή τους στους Survivors της ζωής, διαδίδοντας το μήνυμα για έγκαιρη πρόληψη και έγκυρη ενημέρωση.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, ως ο επίσημος χορηγός υδροδοσίας και υποστηρικτής του Greece Race for the Cure®, εγγυήθηκε την σωστή ενυδάτωση όλων των δρομέων, περπατητών, Survivors και επισκεπτών της μεγάλης αυτής γιορτής!

Στον αγώνα περίπατο 2 χλμ. συμμετείχε δυναμικά και η ομάδα “ΖΑΓΟΡΙ Running Team”, η οποία αποτελείται απο εθελοντές εργαζόμενους και συνεργάτες, μεταφέροντας ταυτόχρονα το αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα της ενημέρωσης και έγκαιρης πρόληψης.

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στηρίζει τις πρωτοβουλίες και δράσεις που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», στο πλαίσιο αυτής της τόσο σημαντικής γιορτής αθλητισμού και κοινωνικής προσφοράς, αποδεικνύοντας σταθερά και έμπρακτα ότι «το καλό το έχουμε μέσα μας».

 

instagram-icon

Μπείτε στον κόσμο μας

@zagoriwaterofficial