×

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN υποστηρικτής του 3ου ΟΠΑ Run και της «πράσινης» πρωτοβουλίας του

31.10.2021

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο ΟΠΑ Run, ο Αγώνας των 5χλμ που διοργανώνει κάθε χρόνο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, στοχεύοντας στην ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως σε χώρο φιλικό προς την οικογένεια, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής. Φέτος για πρώτη φορά το 3ο ΟΠΑ Run εστίασε στη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα στην ανακύκλωση, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τον κοινωνικό της αντίκτυπο.

Το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN, στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας στους συμμετέχοντες του 3ου ΟΠΑ Run, εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ σε φιάλες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό, 100% ανακυκλώσιμες.
Επιπλέον, με στόχο να διασφαλιστεί το μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Αγώνα, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, τοποθέτησαν στο χώρο του αγώνα το Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, με φωτοβολταϊκά πάνελ, ώστε οι συμμετέχοντες να ανακυκλώνουν άμεσα τις συσκευασίες τους από πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι ένθερμος υποστηρικτής αθλητικών και κοινωνικών δράσεων, που επιθυμούν να διαδώσουν το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος, στοχεύοντας παράλληλα στην ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.

instagram-icon

Μπείτε στον κόσμο μας

@zagoriwaterofficial