Παράδοση δωρεάς από τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ  – Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ  στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Παράδοση δωρεάς από τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021

Ολοκληρώθηκε η δωρεά της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με την παράδοση εξοπλισμένων ειδικών κλινών ΜΕΘ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Ο νοσοκομειακός εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας για ασθενείς με COVID 19, στο ΠΓΝI Ιωαννίνων, ένα από τα δύο κέντρα αναφοράς για τον κορωνοϊό στη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, κ. Νίκος Χήτος, δήλωσε, «Η οικογένεια της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ - Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ έχει επιλέξει να στέκεται αρωγός στην ελληνική κοινωνία, σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύπτει. Έτσι κι αυτή τη φορά με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας, ώστε να συνδράμουμε στην ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. για την αντιμετώπιση του πρωτοφανούς κύματος του COVID-19. Η επιθυμία μας να διατεθούν οι μονάδες στην Ήπειρο και στην πόλη μας, τα Γιάννενα, δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται εδώ, αλλά και γιατί τα Νοσοκομεία της Περιφέρειας δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες και την εύκολη πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις και δωρεές που έχουν τα Νοσοκομεία της πρωτεύουσας».

Τέλος, ευχαρίστησε τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τη διοίκηση όλων των Νοσοκομείων της χώρας, την Ελληνική Πολιτεία που έκαναν τη χώρα μας παράδειγμα προς μίμηση, ενώ επισήμανε και την ανταπόκριση του επιχειρηματικού κόσμου στις ανάγκες του Ε.Σ.Υ. , παρά τις αντιξοότητες.

Τις θερμές ευχαριστίες τους για τη δωρεά εξέφρασαν ο Διοικητής του ΠΓΝΙ, κ. Βασίλειος Τσίκαρης, ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα της συγκεκριμένης δωρεάς, όχι μόνο για την αξία της αλλά κυρίως γιατί στοχεύει στην καρδιά των αναγκών του νοσοκομείου και ο Διευθυντής ΜΕΘ του ΠΓΝΙ, κ. Βασίλειος Κουλούρας, ο οποίος ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Νίκο Χήτο που ανταποκρίθηκε στο αίτημα και προσέφερε εξοπλισμό που θα καλύψει ανάγκες της ΜΕΘ του ΠΓΝΙ, για περισσότερο από 10 χρόνια.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ – Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ στέκεται πάντα δίπλα στην ελληνική κοινωνία και φροντίζει ώστε μετά από κάθε δυσκολία η επόμενη μέρα να μας βρίσκει όλους ενωμένους και όλους μαζί.

Σχετικά με τη ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι πρωτοπόρα, ελληνική βιομηχανία, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων και με εμπειρία στον τομέα της εμφιάλωσης αναψυκτικών ήδη από το 1955, ξεκίνησε με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” το 1988. Με σταθερά βήματα εξελίχθηκε σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρεία, που συνεισφέρει διαρκώς και ουσιαστικά στην εθνική οικονομία. Η εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” πραγματοποιείται στην πηγή, με χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση καθ’ όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και τη διάθεση του προϊόντος και χωρίς να παρεμβάλλεται καμία επεξεργασία. Η παραγωγή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” πραγματοποιείται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σε πλήρη συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία.

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 16:11

Σχετικά με τη ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.